Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (5.22 secunde)
RCS&RDS a acoperit cu Wi-Fi gratuit zone foarte circulate din Romania, inclusiv multe statii de metrou din Capitala, dar si statiuni de pe litoral. Printre orasele mari din tara unde au fost instalate hotspot-uri indoor si outdoor se numara Arad, Timisoara, Iasi, Pitesti, Brasov, Buzau sau Braila.
Transportul pe calea ferata este asigurat numai pe ruta Calarasi- Ciulnita, dus-intors, si numai alte doua trasee fac legatura Calarasiului cu alte localitati din tara, cum este Fetestiul sau Constanta. ... Potrivit reprezentantilor Companiei CFR Calatori, vagoanele de pe ruta Calarasi-Ciulnita nu au mai fost modernizate din 2008.
Berceanu a declarat ieri ca, pe vremea ministrului Orban, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intarzia achitarea unor facturi catre constructori cu scopul ca acestia sa se prezinte "cu diverse cadouri de 1 si 8 martie".
Bucurestiul nu permite intrarea in tara a trenului cu cenusa poetului Jozsef Nyiro Autoritatile romane refuza sa permita intrarea pe teritoriul Romaniei, pe calea ferata, a urnei cu cenusa poetului maghiar Jozsef Nyiro, anunta organizatorii evenimentului, care au primt un raspuns din partea CFR, relateaza MTI.
Ofertele au venit din partea a trei companii din Romania si a unor firme din Arabia Saudita si SUA, a anuntat institutia. Firmele romanesti interesate sa preia Electroputere sunt A5 Invest SRL Caransebes, Grup Feroviar Roman Bucuresti si Vienna International Holding SRL Bucuresti.
Firma Al Arrab din Arabia Saudita a castigat licitatia pentru preluarea pachetului de actiuni de 62,8% detinut de stat la Electroputere Craiova, potrivit Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
Potrivit aceleiasi surse, la actiune vor fi prezenti sindicalisti de la Combinat, membri ai FSS Metarom Galati, sindicalisti de la ICMRSG, Atlas, reprezentanti ai Sindicatului Invatamantului Preuniversitar (SIP), sindicalisti din sanatate si domeniul feroviar.
In cei doi ani scursi, sauditii au comasat o serie de activitati, au facut o parte din investitiile asumate la privatizare si au fost nevoiti sa concedieze unii angajati.
"Strategia viitoare a retelei de transport trans-european va trebui sa tina cont de mai multe aspecte precum dezvoltarea infrastructurii portuare pe fondul cresterii importantei transportului maritim, integrarea coridoarelor de transport feroviar, aplicarea sistemelor inteligente de transport in toate ariile de transport, dezvoltarea conexiunilor inter-modale." Referitor la strategia TEN-T, eu alaturi de colegii mei din delagatia Romaniei, am sustinut ca la elaborarea acestora ar trebui sa se tina cont de mai multe aspecte.
Planurile si ideile cu privire la viitorul acesteia nu vin insa numai din partea autoritatilor. ... Practic, planul initial prevede restaurarea vechii linii de cale ferata industriala, dezafectata pe unele portiuni, care strabate Sud-Vestul Capitalei, cu amendamentul ca mare parte din traseu sa fie trecut in subteran.
Compania magnatului Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman (GFR), nu mai pare interesata de preluarea fabricii de locomotive din cadrul Electroputere Craiova. ... Pe 23 aprilie 2012, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA) a aprobat desfiintarea a doua divizii din cadrul uzinei Electroputere.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ... 1370/ 2007 al Parlamentului European si al Consiliului, privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori.
Povestea are in centru construirea si reconstruirea unei crime oribile, de la inceputul anilor 1920 din Marea Britanie - crima pentru care insa un nevinovat va ispasi o pedeapsa de cinsprezece ani, uitat de lume, pana cand fiul sau, dorind da afle adevarul, ii probeaza nevinovatia.
Semnalarile venite din partea ta pot fi uneori vitale in prevenire, transmite SRI. ... Si pentru ca semnalarile venite din partea ta pot fi uneori vitale in prevenire, acceseaza sectiunea Ce poti face tu, scrie SRI pe Facebook.
Gheorghe Dobre, candidatul pentru postul de ministru al Transporturilor, Lucrarilor Publice si Turismului, a constatat ca pretul la transportul feroviar nu este stabilit corect.
Potrivit directorului Departamentului Transporturi din cadrul BERD, Riccardo Puliti, "investitiile de la 'Henri Coanda' vor fi realizate fara garantie suverana, astfel ca nu vor fi exercitate presiuni bugetare".
"Din cele 31 de zile ale lunii ianuarie a.c. ... Din acest motiv, traficul in ianuarie 2008 a fost de 1.351.249 tone capacitate, realizandu-se astfel doar 66,56% din tranzitul prognozat pentru acesta luna.
La scadenta, multe companii nu au mai putut plati ratele creditelor sau parti din sumele finantate, creditorii "s-au intors" impotriva statului, iar Ministerul Finantelor a platit fara impotrivire tot ce datorau firmele.
Astfel , circa 75,5% din cauzele ce stau la baza intarzierii trenurilor sunt provocate de restrictiile de viteza, aproximativ 20% au cauze externe sistemului feroviar, iar aproximativ 4,5% din cauze sunt provocate de defectiunea locomotivelor si vagoanelor.
Reprezentantii a 17 firme romanesti din sectoare economice precum echipament feroviar si material rulant, lucrari de foraj si extractie de petrol si gaze, constructii si reparatii nave, energie neconventionala, constructii metalice cu destinatie civila si industriala, textile, confectii si accesorii, comert international au participat in data de 31 octombrie, in Algeria, la un forum de afaceri romano-algerian.
google-analytics.com